Tinuta pentru calatorii Strassbourg, France

18 martie

Weekend-ul trecut am pornit într-o călătorie de o zi spre Strassbourg, parcurgând ceva timp cu mașina, dat fiind faptul că ne aflam deja în concediu într-un orășel de lângă Stuttgart. Eram atât de entuziasmată de plecare, încât nici nu mi-a venit să cred. Odată ajunși acolo, am luat la pas centrul orașului, am vizitat catedrala Notre Damme din Strassbourg și am savurat un cappucinno alături de oameni dragi.
Am profitat de vremea excelentă cu temperaturi de până la 20 de grade și ne-am lăsat pierduți pe străduțele orașului. Am gustat renumitul quiche și ca desert ne-am luat un macaron. (Au fost delicioase, însă de acum trecem din nou la regim!)
A fost o mini excursie de câteva ore, însă o voi păstra mereu în sufletul meu ca o amintire excelentă.
                                                                      *
Nu sunt adepta ținutelor elegante sau a pantofilor cu toc, când pornesc să vizitez un oraș așa că m-am îmbrăcat cu pantalonii negri comandați de pe Bonprix în care mă simt foarte comod. Am ales să îî port cu cămașa mea preferată comandată cu mult timp în urmă de pe Shein, ghete de piele fără toc Salamander și gentuța roșie cu lanț. Este foarte important să alegem ținute comode în care să ne simțim bine atunci când pornim la drum și avem ca scop vizitarea unui oraș.

Vă las cu multe poze. Vă doresc un weekend excelent.

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe