Adaugă puțină culoare ținutei tale

18:50


Weekendul acesta am fost și sunt mai fericită decât de obicei pentru că am reușit să mai fac un pas spre unul din visele mele. Mi-am deschis propriul meu canal de youtube și vă invit să vă abonați și să vedeți ce supriză v-am pregătit. Această fericire se reflectă și în ținuta de astăzi. Cămașa cu imprimeu mi-am ales-o de pe Rosegal.com și îmi place foarte mult. Cu toate că nu prea port obiecte vestimentare colorate de obicei, în următoarele postări veți vedea din ce în ce mai multe culori, imprimeuri și texturi.
De gentuță sunt foarte încântată și mi-a plăcut-o din momentul când mi-am deschis coletul. Este foarte încăpătoare și utilă așa că o port în fiecare zi. Am comandat-o de pe Zaful.com și mi-a venit în aproximativ 2 săptămâni. Materialul este calitativ și designul e foarte drăguț și potrivit pentru primăvara asta, iar dacă vă plictisiți de imprimeul de pe baretă, aceasta se poate schimba. În geantă am mai găsit și un mini portfard negru în care îmi pun lucrurile mai importante.
Ținuta e potrivită pentru a fi purtată ziua la muncă, la o ieșire cu prietenii sau la o sesiune de shopping deoarece e foarte comodă și veselă.
Abia aștept să îmi spuneți daca v-a plăcut videoclipul de pe youtube! O zi excelentă.Outfit:
Cămașă - Rosegal
Geantă - Zaful
Geacă - Yoshop
Jeans - Zara
Pantofi - Comer Shoes

Promotii actuale:
 Zaful denim off shoulder dresses spring 2017 Promotion 
 Rosegal women's t shirt dress spring 2017 Promotion  
 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii


ancafratila.com uses affiliate advertising, sponsorships and paid advertising in exchange for compensation. My content is driven by my own honest and true opinions on products and services provided to me by the affiliate networks or company sponsorships.

DISCLAMER

The opinions expressed on this blog is a result of my own experiences and findings from using any product or service discussed. Any other factual evidence such as statistics or product claims should be verified with the manufacturer or company direct affiliated with the subject product or service.

If you want to use my pictures or articles you must have my written approval via e-mail and allways specify the source. I have always linked the source for pictures I didn't take myself and possible used them on the site.