Little black dress

15 iulie


Știu că din cauza temperaturilor de afară nu e recomandat să purtăm negru, însă 80% din hainele mele sunt negre. Așa că mi-am ales rochia asta simplă cu volane la mâneci și un mic detaliu de dantelă la piept. Am purtat-o la ziua fratelui meu și o port și la birou în zilele în care nu am munca pe teren. Îmi place să mă îmbrac lejer, iar rochia asta îmi oferă libertatea, eleganța și în aceași timp și lejeritatea de care am nevoie pentru o zi la birou. O port cu și sandale cu toc și pantofi fără toc tip oxford.
Am luat-o la un preț foarte mic de la atelierul de croitorie Maria Oprea din Timișoara, de care vroiam să vă vorbesc azi! Am rămas impresionată de calitatea materialelor hainelor pe care le confecționează. Mărimile se potrivesc și modelele sunt moderne și foarte frumos croite, ceea ce mai greu întâlnești în ziua de azi. Vă recomand să treceți pe la ei cu încredere.
Vă doresc un weekend excelent!

I know that it is not recomandable to wear black on summer, but I love this dress. I admit, almost 80% of my clothes are black. I wore this dress on my brother's birthday with a pair of black high heeled sandals and a beige bag. t I also love to wear it at the office with oxford shoes. I feel confortable and chic wearing this dress. I bought it from a clothes shop I found it at a clothes shop in my city at a very good price. 
What I love the most is the lace detail from the neck line and the sleeve frill. 
The earrings are from Ludora Boutique Romania and I love them!
Kisses,

                                Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila   

You Might Also Like

2 comentarii

 1. You look lovely in this black dress and the sleeves and lace details are beautiful. The bag is very nice and those earrings are gorgeous! I also wear black in summer!
  xo Yvonne
  www.aproposh.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce bine iti sta!!
  https://beautywithcriss.ro

  RăspundețiȘtergere

Subscribe