MUAH by Cupio

02 iulie

MUAH! E noua gamă de rujuri mate lichide de la Cupio. Ați auzit de ele?
Am fost foarte încântată să fiu invitată la evenimentul de lansare a noii game de rujuri de la Cupio. A fost pentru prima dată când am participat la un eveniment alături de bloggerițele din Timișoara, iar pe această cale îi mulțumesc Andei pentru invitație.
Să vă povestesc despre eveniment.
Odată ajunsă în Zai après café, Anda m-a întâmpinat cu un zâmbet larg. Totul era pus la punct! Pe masă ne așteptau punguțele cu bunătăți, prăjituri delicioase și rujurile mate lichide în nuanțe superbe!
Am stat de vorbă cu Andreea de la www.mybeautykiss.ro și Bianca de la www.lashout.ro, două fete și bloggerițe extraordinare cu care m-am împrietenit foarte repede. Vă invit să aruncați un ochi pe blogurile lor deoarece au conținut de calitate și tratează teme interesante.
Să revenim la rujuri. Cărei femei nu îi plac rujurile? Eu am o întreagă colecție și cu toate astea mereu am unul, două nuanțe preferate care le folosesc zilnic. De obicei aleg nuanțe nude sau pământii pentru că sunt foarte ușor de purtat și mă fac să mă simt confortabil.
Preferatele mele sunt nuanțele naughty nude și wild night. Ceea ce îmi place cel mai mult la aceste rujuri e că sunt rezistente la transfer, că țin pe buze timp până la 12 ore și că sunt mate!! Le ador! Se usucă foarte repede și apoi se fixează confortabil pe buze.
Vă recomand să vă exfoliați și să vă hidratați în mod regulat buzele înainte de a aplica rujurile, pentru rezultate excepționale. Prețul unui ruj este de numai 29 de lei și îl puteți comanda fie onlie  fie din magazin.
Aștept să îmi spuneți dacă voi le-ați testat și ce părere aveți.
Kisses,


                                 Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila     

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Ma bucur foarte tare ca te am cunoscut �� si astept cu nerabdare sa ne revedem ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac rujurile lichide mate si nuantele preferate de tine.Daca rezista 12 ore pe buze ar fi perfect

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit review uri despre produsul Muah ;l-am bifat pe lista mea de dorinte in acest an ;inca mai am doua de care nu ma pot dezlipi de ele pentru ca sunt asa cum imi doresc ;cremoase .

    RăspundețiȘtergere

Subscribe