Un oras de vis, Tossa de mar, Costa Brava, Part II

16:09


Stau pe canapea și rememorez peisajele incredibile și momentele care mi-au tăiat răsuflarea în ultima excursie în Spania. Tossa de Mar a fost una din stațiunile vizitate în concediul ce a trecut.
Fiind cazați în Lloret de mar am pornit de dimineață cu autobuzul spre Tossa. Odată ajunși acolo, ne-am îndreptat spre punctul turistic de unde am primit, informații despre stațiune, obiective turistice și trasee montane spre cale. Fiind dimineață, am decis să plecăm întâi să vizităm plajele la care ajungeam pe drum de munte, urmând ca mai apoi să vizităm orașul. 
Cu toate că am mers foarte mult pe jos, peisajele au fost extraordinare și ne-am bucurat de frumusețile naturii. Printre plajele pe care le-am vizitat se numără preferata mea: Cala Pola. Apa era un albastru impresionant și atât de curată, încât umbra oamenilor și bărcilor se vedea atât de clar. E locul în care m-aș întoarce ori de câte ori aș avea ocazia. E locul în care aș merge în fiecare weekend dacă aș locui în zonă. 
După vreo 6-7 kilometri de mers pe jos am decis să ne întoarcem cu vaporașul. Aveam așteptări mai mari de la peisajele văzute de pe mare, însă traseul pe munte a rămas preferatul meu. 
Ajunși înapoi în stațiune, am vizitat castelul Tossa, ruinele fostei biserici gotice Sant Vicenc, orașul vechi fortificat, pierzându-ne pe străduțele înguste și cochete. După atâta drum era și cazul să facem un popas pentru a ne odihni și a mânca ceva, întorcându-ne mai apoi pe plajă. Am petrecut o zi de neuitat și am trăit momente ce ne-au tăiat răsuflarea. Abia aștept următoarea vacanță în țara mea de suflet. Sevilla venim în curând!

Cât despre rochița pe care o vedeți în poze, am primit-o de pe site-ul Banggood.com, materialul este foarte bun și de calitate, mărimea corespunde cu indicațiile de pe site și modelul mi-a plăcut tare mult. Dacă vreți să faceți economii și să primiți lucruri de calitate vă recomand să aruncați un ochi. Rochița o găsiți aici. 

 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

6 comentarii

 1. Woow!Ce peisaje faineee, voi sunteti superbi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa va fie de bine vacanta.sunt minunate locurile

  RăspundețiȘtergere
 3. frumoase peisaje ! mi-ar placea sa vizitez si eu aceste locuri superbe !

  RăspundețiȘtergere
 4. ai avut o vacanta de neuitat locurile sint divine

  RăspundețiȘtergere
 5. Absolut superbe peisajele. Imposibil sa nu ai vacanta vietii acolo si sa ramai cu niste amintiri de neinlocuit. Rochita iti vine foarte bine, iar voi doi aratati perfect impreuna. Felicitari si sa aveti parte numai de zile exotice precum aceste locuri! <3

  RăspundețiȘtergere


ancafratila.com uses affiliate advertising, sponsorships and paid advertising in exchange for compensation. My content is driven by my own honest and true opinions on products and services provided to me by the affiliate networks or company sponsorships.

DISCLAMER

The opinions expressed on this blog is a result of my own experiences and findings from using any product or service discussed. Any other factual evidence such as statistics or product claims should be verified with the manufacturer or company direct affiliated with the subject product or service.

If you want to use my pictures or articles you must have my written approval via e-mail and allways specify the source. I have always linked the source for pictures I didn't take myself and possible used them on the site.