Ia tradițională românească

21:41Îmi amintesc cu drag concursurile de muzică populară la care participam când eram mică, de portul popular pe care știu că părinții mei l-au împrumutat la acea vreme, pentru a avea costumația pentru concurs, de zâmbetele și răbdarea bunicii și a mamei și de încurajările lor și mai ales de satisfacția care o simțeam pe scenă. 

Pentru că provin dintr-o familie în care tata a fost câtăreț, pot să spun că am avut pe cine să moștenesc. Recunosc, mereu am avut o înclinație spre muzica ușoară, însă tare drag îmi era când profesorul de muzică din generală mă trimitea la concursuri de muzică folclorică. Așa am ajuns să îmbrac ia și costumul popular.

De ce vă spun toate astea? Pentru că mă bucur din suflet să văd că în ziua de astăzi cineva dăruiește pasiune, multă muncă și răbdare pentru a lucra manual o ie românească sau pardesie brodate. Anilu.ro este site-ul despre care vă povestesc azi. Iile ANILU sunt lucrate manual, broderiile sunt impecabile, fiind cusute de meșteri artizani autentice. Modelele de odinioară, fiind brodate cu motive florale, fie cu mătase, sunt readuse la viață.

Punându-mi problema că eu port marimi mai mari și că s-ar putea să nu aibă mărimea mea, am aflat că toate modelele pot fi făcute pe comandă pe orice mărime, pentru ca fiecare dintre noi, indiferent de tipul de siluetă să poată purta o ie autentică românească. Dacă ai noroc și te încadrezi în măsurile standard, găsești produsul dorit în stoc, astfel că te vei bucura de o livrare în cel mai scurt timp. 


Așa cum probabil ați văzut și în prezentările de modă și pe toate blogurile fashionistelor, ia românească a devenit un must-have. Tocmai de aceea modelele de ie ANILU pot fi adaptate cu ușurință oricărei ținute, atât de zi, cât și de seară. Ia poate fi purtată în orice anotimp și chiar dacă vine sezonul rece, putem să creăm o grămadă de combinații. Eu, de exemplu, mă văd purtând-o cu o pereche de jeans, o pereche de pantofi cu toc și un pardesiu cu broderie tradițională.
Pe lângă promoțiile din magazin, ANILU ți-a pregătit și o colecție impresionată de ii românești tradiționale, ale căror preț încep de la 190 de lei și rochii brodate manual pe pânză topită de bumbac de cea mai bună calitate. Zeci de modele sunt acum la reducere pe site. 

Broderii spectaculoase care reproduc motive cusute în urmă cu zeci de ani pe ii tradiționale și oferă strălucire și feminitate ținutei, materiale de calitate, prețuri foarte bune, toate acestea se regăsesc în produsele ANILU. 
Magazinul este doar online și atenție! - livrarea se face atât în țară, cât și oriunde în străinătate, ceea ce mi se pare extraordinar! Plata se poate face ramburs, cu cardul, cât și în rate. 

Pardesiele sunt preferatele mele, mereu mi-am dorit să am unul, mai ales că mereu am considerat că eleganța croielii și motivele etno ale broderiei realizată manual, conferă un plus de feminitate ținutei.  Ele sunt realizate din stofă de lână 100%, fiind în același timp confortabile și călduroase. Pentru a te asigura că ți se va potrivi perfect, fiecare pardesiul poate fi realizat pe măsurile tale și poți alege varianta preferată de broderie, croiala și culorile stofei și broderiei. Mai multe modele din colecția de toamnă-iarnă vor fi disponibile în curând pe site. 

În speranța că v-am făcut curioase, vă invit să intrați în această lume minunată a broderiei, a materialelor și a culorilor. 

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

0 comentarii


ancafratila.com uses affiliate advertising, sponsorships and paid advertising in exchange for compensation. My content is driven by my own honest and true opinions on products and services provided to me by the affiliate networks or company sponsorships.

DISCLAMER

The opinions expressed on this blog is a result of my own experiences and findings from using any product or service discussed. Any other factual evidence such as statistics or product claims should be verified with the manufacturer or company direct affiliated with the subject product or service.

If you want to use my pictures or articles you must have my written approval via e-mail and allways specify the source. I have always linked the source for pictures I didn't take myself and possible used them on the site.