Cadouri pentru ea si pentru el de Valentine's Day

27 ianuarieAm văzut că deja au început pregătirile pentru Valentine's day: unii aleg o excursie, altii un cadou, altii nimic... Eu prefer un cappucino mare și o bucată de prăjitură, multe îmbrățișări și un buchet de flori! Cadourile scumpe nu mă mai fac fericită...  Îmi doresc să văd fericirea din ochii bărbatului pe care îl iubesc. Accept din suflet un cadou simbolic și drăguț care să se potrivească cu momentul așa că dacă ți-ai pierdut inspirația, îti dau eu câteva idei!

Ce ai putea alege pentru ea?
O geantă! Oricărei fete îi place să primească genți, pentru că oricât de multe ar avea, niciodată nu are destule ;) Cea din imagine o găsești aici.
O pereche de cercei statement! ( aici)


O paletă de machiaj sau un ruj nude sau roșu. Alege culori pământii pentru fardurile de pleoape și nu vei da greș. Paleta de mai jos o găsești aici. 

 O eșarfă în nuanțe pale (aici)

Și nu uita de buchetul de flori! 

Am făcut o selecție de cadouri și pentru el.

O husă pentru telefon e o idee bună. Modelele ce imită marmura sunt in trend acum. O găsești aici. 
Clasica cămașă albă. Sigur se va bucura! Păstrează bonul în cazul în care va fi nevoie să o schimbe cu o mărime mai mică sau mai mare. Pe aceasta din imagine o găsești aici.
Un ceas va fi mereu o alegere perfectă. (aici)

Dacă îi place tehnologia, sigur va fi încântat de acest ghiozdan cu încărcător! Ce poate fi mai fain decât să nu mai ai grija că vei rămâne fără baterie la telefon? Îl găsești aici. Încă mai ai timp să îl comanzi!

Dacă alegeți să plasați o comandă pe Zaful am o veste super! Beneficiați și de reduceri! Mai jos vă las detalii. 


Sunt curioasă, care e cadoul cel mai frumos pe care l-ai primit sau l-ai dăruit de Valentine's Day. 
Un weekend excelent!

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe