Golden details

19:32Vineri mi-a ajuns coletul de la Rosegal și Zafulla poșta din zona de care aparțin și nu la cea vamală, așa că m-am bucurat tare mult. Am profitat de reducerile de iarnă și am vrut să vă arăt și vouă ce am primit în colete.
Paltonul și blugii sunt de la Rosegal, iar bluza de pe Zaful. Aveam emoții cu paltonul: ba că îmi va fi prea mic, ba că materialul zgârie, însă e perfect! Deși nu e foarte gros, ține de cald și e plăcut la atingere. Singurul lucru ce mă deranjează e că nu are găici pentru cordon, dar îl voi duce la croitorie să-i pună, pentru că altfel, tot îi pierd cordonul. 
Blugii... îmi sunt cam mari... insă până îi modific și pe aceștia, o să îi port cu o curea. Materialul îi place foarte mult și sunt foarte comozi.
Bluza în carouri completează ținuta și e tare comodă. Materialul e fin și ușor! Însă din nou, mi se pare imensă! Data viitoare îmi voi comanda bluzele cu vreo 2 numere mai mici... Probabil ca trebuie să fiu mai atentă la hainele din gama plus size, pentru că XL-ul de la gama normală îmi e mic și XL-ul de la gama de plus size îmi e bun. 
Cu toate că sunt atâtea lucruri care nu-mi plac la mine, încerc să le remediez și să nu le mai las să mă afecteze, așa că azi mi-am dedicat ziua mie. M-am trezit, mi-am băut cafeaua și am început operațiunea wellnes&spa: un duș fierbinte, o mască de față, bucle și ruj roșu... Un prânz și o cafea cu omul pe care îl iubesc din suflet și soarele care ne mângâia, a fost tot ce aveam nevoie să mă relaxez, să reflectez și să mă bucur de tot ceea ce Dumnezeu îmi oferă în fiecare zi!
Vă doresc o săptămână plăcută și nu uitați să luptați pentru visele și țelurile voastre!


Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila 

You Might Also Like

6 comentarii

 1. Ce tinuta frumoasa! Dar mai ales ce frumoasa esti tu!!
  Si eu am mai dat gres cu marimile in ultimul timp..

  RăspundețiȘtergere
 2. O tinuta impecabila.iti sta atat de bine,imi place

  RăspundețiȘtergere
 3. imi place tinuta dar mai ales geanta,este superba

  RăspundețiȘtergere
 4. gorgeous bad and outfit! food looks yum also!
  Pam xo/ Pam Scalfi♥

  RăspundețiȘtergere
 5. imi place tinuta,sta atat de bine

  RăspundețiȘtergere


ancafratila.com uses affiliate advertising, sponsorships and paid advertising in exchange for compensation. My content is driven by my own honest and true opinions on products and services provided to me by the affiliate networks or company sponsorships.

DISCLAMER

The opinions expressed on this blog is a result of my own experiences and findings from using any product or service discussed. Any other factual evidence such as statistics or product claims should be verified with the manufacturer or company direct affiliated with the subject product or service.

If you want to use my pictures or articles you must have my written approval via e-mail and allways specify the source. I have always linked the source for pictures I didn't take myself and possible used them on the site.