Rochițe înflorate

24 februarie

Am cam lipsit săptămâna asta de pe blog și de pe rețelele de socializare pentru că am avut niște probleme de sănătate. Zilele trecute am stat numai în pat, însă pentru că azi mă simt puțin mai bine, aș vrea să mă înveselesc puțin și să vă arăt câteva rochițe înflorate pentru primăvara asta. Știu, temperaturile de afară se mențin încă sub 0 grade, însă numai bine, avem timp să plasăm comanda pentru ca produsele să ajungă pe când vremea va fi superbă!

Tot săptămâna asta mi-a ajuns un colet de la Zaful, însă vă voi arăta ce am primit în următoarele postări pentru că nu am apucat să le fac poze.

Cei de la Zaful mereu au fost cunoscuți pentru sutele de modele de rochițe și impreimeuri pe care le au pe site. Ceea ce îmi place mie este că au și toate mărimile și comanda vine destul de repede în ultmul timp. Cam 2-3 săptămâni durează să ajungă. 


Prima rochiță pe care doresc să v-o arăt este favorita mea deoarece are niște detalii superbe. Florile cusute și materialul transparent cu bulinuțele acelea îmi plac tare mult. Culoarea mă duce cu gândul la o zi de vară și imprimeul la o zi de primăvară, așa că rochița e potrivită pentru amandouă anotimpuri. Aș purta-o cu o pereche de sandale cu platformă nude și cu părul făcut coc.

 O altă rochiță care mi-a atras atenția e cea cu umerii goi și imprimeu floral. Deja mă văd purtând una asemănătoare pe o plajă, la apus, într-o seară răcoroasă de vară, ținându-l de mână și făcându-ne planuri. 
Rochia cămașă aș purta-o cu o pereche de teniși comozi, bucle lejere și o gentuță pe un umăr, într-o seară de vară în oraș. 

Anul trecut mi-am cumpărat și eu de la ei o rochie înflorată tip cămașă, pe care abia aștept să o port din nou vara ce vine. Mai multe despre aceasta găsiți aici.  


Zilele astea veți găsi pe site-ul lor diverse oferte cu ocazia Anului Nou Chinezesc și cu ocazia venirii primăverii. Reducerile sunt de peste 65%. Aștept să îmi spuneți dacă ați comandat vreodată de la ei și care a fost experiența voastra.
Dare for more with Zaful!
De asemenea puteti vedea si rochițe ce se port vara peste cosumele de baie aici: see through dresses for you
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe