Shopping de primăvară

13 februarie


Afară plouă și eu încă visez la temperaturi calde și la primăvară. Pe fundal cântă o melodie liniștită... doar instrumental... Se potrivește perfect cu vremea de afară. Nu, nu sunt tristă!Sunt doar puțin cam obosită, așa că mă pun să mă relaxez! M-aș pune să dorm, însă nu înainte de a împărtăși cu voi câteva gânduri.

Abia aștept primăvara!!! M-am săturat să pun o grămadă de straturi de haine pe mine ca să nu-mi mai fie frig. Ar trebui să-mi reînnoiesc garderoba și să-mi cumpăr câteva rochițe și bluze subțiri. Și pentru că îmi găsesc mărimi greu, aleg să mi le cumpăr de pe internet. Site-ul Rosegal are o multitudine de modele de haine, pantofi și accesorii. Au toate mărimile disponibile, inclusiv plus size.
Țin minte că prietena mea Alexandra și-a cumpărat de la ei, la recomandările mele. Aveam emoții sincer. Și-a luat două bluze, una casual și una elegantă. Din ce mi-a spus, a fost mulțumită de ce a primit în pachet, cu excepția faptului că bluza cea casual, în realitate, avea o nuanță diferită față de ce văzuse ea pe net. E adevărat, uneori mai diferă produsele față de ce e afișat pe site, însă foarte, foarte rar.
Probabil că știți că de fiecare dată când promovez o piesă vestimentară vă spun părerea mea sinceră despre produs. Am scris postări și pro și contra și mi se pare cel mai corect față de voi. Nu voi spune niciodată că un produs este bun, dacă nu este sau dacă nu îl consider eu așa.

De pe Rosegal am primit și mi-am și cumpărat multe produse și pot să vă spun că sunt de calitate. Sub nicio formă nu sunt chinezismele acelea despre care știm cu toții! Azi am făcut un wishlist cu câteva rochițe ce mi-au plăcut mult.
Sper să vă placă și să vă fie inspirație pentru când vă schimbați garderoba, primăvara aceasta, sau de ce nu, dacă doriți să cumpărați un cadou pentru o persoană dragă.

Mai jos vă las promoțiile lor pentru a obține cel mai bun preț, dacă doriți să achiziționați ceva:
1. plus size dresses
2. maxi dress  for plus size women
3. plus size prom dresses 2018                
4. plus size dressy dresses                  

Dacă doriți să vedeți review-uri ale produselor pe care le am de pe Rosegal, dați click aici. De asemenea îmi puteți lăsa un comentariu cu orice întrebare aveți legată de site, de produse sau de transport!

O seara superbă!

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe