Zaful mă răsfață de Valentine's Day

08 februarie


Azi mi-am făcut o cafea și m-am pus să văd ce mai e nou pe Zaful, pentru că știam că vor avea reduceri de Valentine's Day 2018. Așa că m-am pus pe căutat și mi-am ales câteva articole pe care abia aștept să le primesc. Mi-am ales o geantă absolut superbă în poze, un bej aș spune eu, cu detalii aurii. Design-ul e foarte finuț și pare a fi de calitate. A costat 20 de dolari și eu spun că am făcut o afacere bună, mai ales că mi s-a mai aplicat și un discount de 16% pentru că am primit un cupon de reducere. Geanta asta cred că va da startul primăverii.


Mi-am mai luat o pereche de blugi, un tricou și o pereche de cercei cu perluțe albe. Sper ca de data asta să fi nimerit mărimile. Toate aceste articole ar putea alcătui o ținută, însă eu mă gândesc dacă să vi le arăt în postări diferite sau toate într-o postare. 

Promoția ce se desfășoară acum se numește Zaful Fashion și include și ofertele de Valentine's underwear. Le poți accesa, dând un simplu clik pe cuvintele îngroșate.

Mi-am tot propus să nu uit să îți zic de concursul lor de pe instagram, în care celui câștigător i se va oferi o călătorie pentru 2 persoane cu ocazia zilei de Valentine's Day. Înscrierea poate fi făcută din orice parte a globului așa că, poate vei fi chiar tu câștigătoarea. 
Tu cât de des obișnuiești să îți faci cadouri singură?Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe