5 ținute de primăvară

13 martie

Am ajuns acasă. Printre gânduri și atâta grabă, m-am gândit să spun stop pentru o oră. Cine mă grăbește până la urmă? Mi-am făcut o cafea și m-am așezat în fotoliul meu preferat. Îmi citesc e-mailurile și printre ele e unul de la un site cu care am colaborat mai demult. Se numește Yoins.
Am zis să arunc un ochi să văd dacă îmi place ceva și am găsit o grămadă de bluze inflorate și tricouri pentru primăvară... mai ales că vremea e așa frumoasă acum. Și pentru că soarele ne bucură cu razele lui, e vremea să dăm culoare și veselie ținutelor pe care le purtăm.

We're home. Among the thoughts and so haste, I thought to say stop for an hour. Who's rushing me after all? I made myself a coffee and sat in my favorite chair. I read my e-mails and among them is one from a site I collaborated with a long time ago. It's called Yoins..
I said to take an eye to see if I like something and I found a bunch of flowered blouses and T-shirts for spring... especially since the weather is so beautiful now. And because the sun rejoices with its rays, it is time to give color and joy to the lands we bear.

Prima ținută și favorita mea e alcătuită din această bluză cu umerii goi, cu imprimeu floral în nuanțe pastel și o pereche de jeanși scurți. Cureaua roz pal se asortează perfect cu nuanțele de pe bluză! Un zâmbet larg și ești pregătită pentru o ieșire în aer liber.
My first and favourite outfit is made up of this blouse with bare shoulders, floral print in pastel shades and a pair of short jeanss. The pale pink strap matches perfectly with the shades on the blouse! A wide smile and you're ready for an outdoor exit.
Nu mai știi în ce să te îmbraci când ieși cu prietenele la o sesiune de shopping? Am găsit soluția. Cu această cămașă albă cu detalii superbe și volănașe vei crea o ținută tinerească și comodă.
 E frumoasă, nu-i așa?

Don't you know what to wear when you go out with girlfriends at a shopping session? I found the solution. With this white shirt with lovely details you will create a youthful and comfortable outfit.
Lovely, isn't it?

Tot din categoria nuanțelor pastelate e și bluza aceasta cu imprimeu geometric. Modelul duce către o ținută office destul de rigidă, însă cred că datorită culorilor vei ieși în evidență într-un mod plăcut și în același timp vei obține o ținută perfectă pentru birou sau pentru o întâlnire de afaceri. Poți alege să o porți cu o pereche de pantaloni negri sau cu o fustă tip creion uni.

Also in the category of pastel shades is this blouse with a geometric print. The model leads to a rather rigid office outfit, but I think that due to the colors you will stand out in a pleasant way, and at the same time you will get a perfect outfit for your office or a business meeting. You can choose to wear it with a pair of black trousers or a uni pencil skirt.
Următoarea ținută iese în evidență prin fusta cu imprimeu floral deosebit de frumos. O poți purta cu o bluză albă și o pereche de sandale cu platforme. Nu uita să-ț iei jacheta în caz că se face frig afară.

The next outfit stands out in the skirt with a particularly beautiful floral print. You can wear it with a white blouse and a pair of sandals with platforms. Don't forget to take your jacket in case it gets cold outside.
Fusta de blugi va fi mereu la modă în fiecare primăvară, așa că dacă nu ai una în dulap, e timpul să-ți cumperi. O poți purta cu o cămașă ca cea din imagine sau cu un tricou alb și o jachetă de piele.

The jeans skirt will always be fashionable every spring, so if you don't have one in the closet, it's time to buy it. You can wear it with a blouse like the one in the picture or a white T-shirt and a leather jacket.

Here you can find their offers and sales
T-shirts - fashion t-shirts online sales
Blouses - various trendy ladies blouses online

Toate articolele de îmbrăcăminte de mai sus se găsesc pe site-ul Yoins.
Click pe cuvintele îngroșate de mai sus pentru a accesa link-urile către produse.

Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

2 comentarii

Subscribe