Ce tip de pantaloni porti?

31 martie

În postarea de astăzi aș vrea să vă arăt câteva tipuri de pantaloni pentru femei și să stăm de vorbă despre modul în care îi purtăm. Am găsit pe Rosegal mai multe perechi care-mi plac tare mult și m-am gândit să vă arăt și vouă. Probabil știați că mai demult femeile nu purtau pantaloni, lucru ce mă face să mă întreb oare cum rezistau cu fustele alea lungi și bufante. Mă simt norocoasă, sincer, că în vremurile de azi pot să port ce pereche de pantaloni îmi plac.

Click for more details
Jeanșii sunt preferații mei și trebuie să recunosc că majoritatea pantalonilor pe care îi am sunt jeanși. De ce îmi plac așa de mult? Pentru că mă simt tare comod îmbrăcată în blugi și pot să îi port atât cu pantofi sport sau o pereche de espadrile, cât și cu o pereche de pantofi cu toc. 
click here
Pantalonii negri tip sport cu dunga albă porbabil îi vedeți peste tot. Am și eu o pereche și îi port mereu la plimbări lungi în aer liber sau prin casă pentru că mă simt lejeră și confortabil în ei. De asemenea, dunga albă mi se pare tare elegantă. 
Plus size bottoms here
Nu știu cum îi spuneți voi modelului de mai sus, dar eu le spun fustă-pantalon. Am o singură pereche în dulap, dar nu i-am purtat niciodată. Părerea mea e că se potrivesc fetelor înalte și slabe și pot fi combinați fie cu un top simplu alb sau cu o cămășuță. 
see more
Pantalonii leggings sau iegări (așa le spunea mama când eram mică) sunt perfecți pentru sport și pentru stat în casă pentru că snt făcuți dintr-un material ușor și elastic. Încearcă să găsești modele în nuanțe colorate și imprimeuri geometrice sau florale pentru o ținută veselă. 
Sunt curioasă care dintre modelele de mai sus vă place cel mai mult? Ce preferați pantalonii sau fustele pentru ținutele de zi cu zi? 
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe