Moda pentru femeile plinute

24 martie

A ieșit soarele azi. E o zi frumoasă de weekend, iar eu îmi beau cafeaua și mă relaxez. După o săptămână agitată și după o pauza de scris pe blog, iată că am revenit.
Azi e una din zilele în care cuvintele-mi vin greu, însă aș vrea să vă scriu ceva pentru că mereu am considerat o relaxare faptul că postez pe blog și sper să fie o sursă de inspirație pentru fetele și femeile ce mă urmăresc.
Azi mi-am luat o zi liberă pentru mine. Mi-am propus să-mi fac o oră de spa, să-mi fac manichiura. Cu toată agitația și alegătura pe care o avem în fiecare zi, unele lucruri le neglijăm aproape tot timpul. După cum spuneam, în timpul pentru mine, intră cel petrecut pe site-uri online să văd ce mai e nou și ce lucruri faine aș mai putea să-mi cumpăr la promoție. Trebuie să recunosc că m-am săturat de plimbat prin magazine pentru a-mi cumpăra haine, pentru că foarte rar, găsesc ceva ce să-mi placă și ce să-mi fie bun. Așa că apelez la site-ul me preferat Rosegal. Au și mărimi mari și modelele sunt tare frumoase. Ca să vă faceți o referință eu îmi aleg nr. 14 sau 16 pentru hainele ce le cumpăr de la ei. Dimensiunile ce apar pe site sunt reale și rar veți greși dacă vă veți alege măsura după acestea.

Am observat azi că au introdus mult mai multe modele în categoria plus size. Și pentru că îmi plac hainele de la ei și pentru că le recomand, vă las mai jos câteva piese vestimentare care mi-au plăcut și care trec pe lista de dorințe.
Sunt curioasă ce experiență ați avut voi, comandând de la ei.
Un week-end excelent vă doresc.

Plus size rompers here
More plus size skirts
Plus size jeans - more
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

1 comentarii

Subscribe