Must have pentru vacanta de vara

23 iunie


Buna dimineața! Azi mi-am propus o zi pentru mine, o zi în care să-mi beau cafeaua liniștită dimineața, în care să văd ce mai e nou în materie de haine și o zi de spa. E bine să mai luăm o zi de repaus de la agitația de zi cu zi.
Primul site pe care m-am uitat să văd ce mai e nou a fost Zaful, unde mereu găsesc lucruri frumoase si promotii. De data asta mi-au atras atenția costumele de baie și rochițele de vară. Ce-mi place cel mai mult, este că pe site se găsesc toate mărimile, inclusiv plus- size. Nu am încă planuri de mers la mare anul acesta, însă tot aș avea nevoie de un costum de baie pentru o zi la piscină. Anul trecut mi-am cumpărat de la ei un costum de baie albastru (vezi aici) și cu siguranta îmi voi mai da comandă pentru că sunt calitative și frumoase. Așa că dacă aveți planuri de mers la piscina sau la mare și ai nevoie de un costum de baie sigur vei găsi un model care să-ți fie pe plac.

Pentru că îmi ești cititoare dragă, am și o suprirză pentru tine. Codul ZFSally îți aduce reduceri pe site după cum urmează:
- la comenzi de peste 100 de dolari -> Discount de 12 dolari
- la comenzi de peste 50 de dolari -> Discount de 6 dolari
- la comenzi de peste 25 de dolari -> Discount de 3 dolari

Codul se poate folosi o singură dată. 
Spor la shopping!
Costume de baie marimi normale aici
Costume de baie marimi mari - aici
Follow me on Facebook - www.facebook.com/ancafratilablog
and Instagram - @arhancafratila

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe