Un par stralucitor cu Rowenta

03 septembrie


Am avut ocazia sa testez noua perie de par cu aer cald de la Rowenta, datorita celor de la Buzzstore. Imi doream mult sa testez aceasta perie deoarece ador parul meu dupa ce ies de la coafor si acest efect de par stralucitor si sanatos l-am si obtinut. Peria are mici dimensiuni si e usor de pus in bagaj atunci cand mergi intr-o calatorie de serviciu sau in concediu. Are 5 accesorii deci poti sa adopti 5 coafuri diferite si anume: capatul pentru indreptarea parului, capatul pentru ondulat, capat pentru a oferi radacinilor volum, capatul-piaptan, si capatul pentru uscare.
Recunosc ca cel mai mult am folosit peria pentru a-mi ondula varfurile si pentru a obtine o coafura wow intr-un timp foarte scurt. De asemenea am mai folosit corpul principal al periei, fara niciun accesoriu, pe post de foehn.
Are doua trepte de functionare, o treapta pentru aer rece si o putere de 1200W.
Ca si punct slab as mentiona doar zgomotul tare produs in timpul functionarii.
Recomand aceasta perie si as cumpara-o inca odata pentru ca timpul de uscare pentru un par mediu spre lung este mai scurt fata de un uscator obisnuit.
Sunt curioasa daca ati folosit vreodata o astfel de perie si ce parere aveti despre acest tip de produs?You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe