Home office & Bonprix

28 martie

   M-am tot gândit cum să fac postarea asta, dată fiind situația în care suntem. Astfel că azi vă arăt cum încerc să mă simt bine lucrând de acasa. După câteva zile de lucrat doar în pijamale, am decis că ar fi fain să mă aranjez în fiecare zi, chiar dacă lucrez de acasă și chiar dacă nu mă vede nimeni. Însă există joburi care comunică și prin video-conferințe, cu atât mai mult trebuie să arăți bine.

     Ținutele pe care le adopt în perioada asta, sunt ținute lejere și confortabile. Puțin de make-up și puțin gloss și sunt gata. 

     Vă povesteam în ultima postare că am făcut retur unei perechi de jeanși comandați de la Bonprix, astfel că de banii aceia, mi-am cumpărat 2 bluze și 2 tricouri. Returul a fost foarte simplu și banii mi s-au returnat în contul bonprix, astfel putând să plasez altă comandă. 

     Sper ca aceasta postare să fie un răgaz de la perioada prin care trecem acum. Sper că sunteți toți sănătoși și că aveți grijă să stați prin case și să vă feriți pe cât puteți de acest nou virus. Va trece și perioada aceasta, să sperăm și, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom relua activitățile zilnice. 
     Un weekend minunat!
     Stay safe!
P.S.
20% REDUCERE ȘI LIVRARE 0 RON! Numai până în 30.03.2020! 
Cod promoțional: 2703
*Pentru comenzi de min. 99 lei.


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe